Fika!

Efter skolan idag så åkte jag med Olivia in till centrum om fikade en stund <'3 Espresso house - inte min favorit, men gottgott med chai-latte iallafall.. köpte också en stor amerikansk kaka, jag som nu råkar vara kakmonster..! Shoppade ingenting, men mina byxor fick jag idag, köpte igår .. men de var fel längd! Nu är det fixat och de passar som handen i handsken. Nu tänker jag väl stänga av datorn och göra något vettigt för en gång skull!

I'm back!

Hello!
Jag har som ni kanske märkt inte bloggat på ett tag, men here I am (;

Idag har vi haft konsert med skolan på stockholmsmässan, mänskliga rättigeheter! Inte så roligt som vanliga konserter men iaf bättre än skolan! Nu ska jag göra ett ryck och gå upp till mitt nystädade rum och studera det engelska språket!



Ha det bäst! <3






För er som inte visste det så heter Lovisas katt Safir!







Shoppat!

Nu har jag kommit hem efter en shoppingtur med mamma och alex... usch, hatar egentligen att shoppa med familjen, det funkar ju inte? Kompisar ska det ju vara! Iallafall var mamma på generöst humör och lät oss köpa massa grejer... bl.a. En mössa, vantar, en tröja, en kofta och en sån där halsduk som inte har någon ände... <3 Haha! Ni får kanske se bilder någon annan gång!

Citat

Från kyrkan idag, när vi fick information om lägret vi ska åka till...

Sofia: [viskar] Men hur sover man då?
Lovisa: [viskar] Man blundar och slappnar av...

Haha, eftersom vi är så lättroade så kunde vi knappt hålla oss för skratt... haha! Men som vanligt är det hundra gånger roligare live!

Ha en bra sista helgdag!

Church - ill..

Idag bär det av till kyrkan.. information om konfalägret som blir av om ett halvår. Vet inte om jag ska gråta eller skratta. Hoppas jag inte känner någon där.. Förutom bästavän ofc! ;)

Ha det bäst som en liten häst! <3


HAPPY TOGETHER!



Nu är vi samlade hemma hos Lovisa! Flumflum, har retat syrran, irriterat föräldrar och ätit chips.. roligt roligt. Nu ska vi spela tv-spel och kolla film! Hahaha, och imorgon blir det kyrkan .. motvilja. Kyss! (hahaha)


Försovit mig ...

Usch försov mig idag igen .. fasst jag vaknade ju inte nyss dårå, haha, utan för kanske ..5 timmar sen! Jag hatar när man vaknar sent .. man missar så mycket av dagen! Särskilt eftersom jag måste plugga en massa .. tyvärr.. iallafall - om 5 veckor typ, är det jullov! Vilket betyder - julafton och nyår! Wiiie!

MaryJet (Mariette Hansson)


Mariette Hansson, aktuell i Idol just nu, har redan ett band, som heter MaryJet. Det här är låten som hon själv skrivit! Grymt bra tycker man <3


En affär full av möbler och ingenstans att vila



Nu är praotiden slut! Både skönt och tråkigt.. skönt eftersom jag slet varje dag så hela jag blev så trött att jag inte orkat plugga någonting till provet .. inte för att jag brukar plugga i god tid heller, men tänkte förbättra mig lite... tråkigt eftersom skolan börjar nästa vecka, och om man röknar bort den långa tiden man måste jobba i butiken, så avr det riktigt skönt och roligt. Jag fick dekorera, damma, bära, sortera, hänga upp lampor, göra sladdar (läskigt!), svara i telefon (läskigare!) och ... räkna kvitton, och hur mycket butikerna tjänat och kolla ifall allt var rätt .. zZZzzzzzzzZZz .. (inte läskigast, men tråkigast...)


Första headern! Innan bloggen startades.. vi var för lata!


Lady GaGa

Hennes nya viedo är sjuk som vanligt, men låten är faktiskt riktigt bra!


Bonsoir ...

Godnatt och sov gott! Nu stänger jag igen, väldigt tidigt.. måste läsa massa i min bok .. tyvärr.

Bjuder på en bild på boken jag tvingas läsa och en fin blomma! Ha det bäst och sov gott!


Godnatt bloggen!

Är lite gladare nu, för jag pratar men Jenn! Men nu ska jag gå och sova! <3
(pratade efterssom mitt batteri tog slut nu!)

Visste ni föressten att, jag bara har 5 kanaler för vi har ingen box, coolt eller vad?

Musik just nu!

Här sitter man och lyssnar på musik, chattar och har allmänt ont i armen.. AJ! Kan knappt röra den.. efter sprutan såklart. Dumma spruta... hoppas att det är värt det.





NeverShoutNever med andra ord <3


Tillfälligt..

HATAR JAG MIN FOTBOLL! Jag vill sluta, sluta och sluta.. Känner mig galet arg, skriver när jag har taggat ner, tills dess..


..Ha det bäst! <3

I believe in miracles...

... where you from, you sexy thing? The original!



Aldrig sett.. kopplar den till loka-reklamen <'3


Roligaste dagen!

Roligaste dagen! Hela dagen började med sovmorgon, Haleluljah! Till lunch gick jag Tova och Alice och åt sushi, Halelujah! På vägen tillbaka gick Tova in på '7- eleven' och gissa vem som stod där om inte, Carolina Gynning, som köper toapapper!  Vi fick värsta skratt anfallet efterssom kassörskan fjäskade sjukt mycket för henne, galet roligt! Hursomhelst så var min sötaste Jenn inte sjuk idag men efterssom vi har halvklass över lunchen så fick inte hon följa med och äta sushi, stackarn! Men nu måste jag gå och byta om till fotbollsträning som börjar om tjugo minuter i det kalla regnet, såå tråkigt! To be continued...

Ha det bäst! <3

Spruta...

Nu är jag hemma tidigt igen! Fasst idag fick jag sluta en timme tidigare av ett sorgligt skäl.. jag skulle ta sprua mot lunginflamation... inte för att jag har det, utan för att det är en följssjukdom till baconsjukan. (: Men nu är det gjort och det känns skönt att vara vaccinerad..

På dagen idag var det mesta jag fick göra att bära upp tunga lådor över en kull typ gånger.. no comments.

Nu ska jag gå och göra något annat är att sitta här och komma på onödiga saker att berätta för främlingar! <3 

Godmorgon!

Tjolahej alla män- i- skor, haha väldigt fyndigt, som läser vår lilla blogg! <3

Det var uppgång idag för ungefär en timme sen för min lilla minibror fyller år, 11! Fasst han är inte speciellt stolt över att vara yngst så han har bestämt sig för att när det har gått ett halvår, då är han närmare sin nästa födelsedag, alltså trodde han att han fyllde tolv idag för han hade ju redan 'varit 11 i ett halvår', smart smart.. Det blir inte så många bilder från min sida förrän jag har pallrat mig iväg till min dator och städat upp där, Pappa har mixtarat med den så att jag inte ska kunna använda den förrän jag börjat städa, och på den här har jag inga bilder!

Jag har tyvärr ingen möjlighet att uppdatera i skolan tror jag! Men jag ska försöka, Och då ses vi när jag kommer hem! ;D

Ha det bäst! <3

"Sov"-tajm!

Jadu.. nu när tisdagen är slut.. man har gjort allt man ska (utom läxor) så måste man tyvärr sova. Fasst imorgon har jag sovmorgon, så lite längre får jag sova, till skillnad från mina 7 timmar. Tyvärr så blir det ofta mer än sju timmar, och då försover jag mig.. min väckarklocka vill inte väcka mig! Använder mobilen.. så jag råkar ibland stänga av den i sömnen bara för att jag gör det varje dag eller nåt.. det går inte speciellt bra!

Även fasst man önskar att dagar och nätter var längre, så måste man tyvärr sova. Men lite House hann jag med innan! (Och nu ska jag göra massa fler saker. Så här blir det varje kväll...)


Hittar många fina bilder på Dr. Gregory House!

Sov godast!


Sista inlägget

Sista inlägget för ikväll blev inte det förra, haha obviously, men nu lovar jag att ni typ tre pers som läser bloggen slipper mig för ikväll för jag ska nämligen gå och drömma vackra drömmar! Men först blir det somvanligt lite violin! 
Dröm söta drömmar alla! <3

visste ni förressten att jag vanligtvis brukar gå och lägga mig omkring nio, allt detta besvär efterssom jag går upp 05.45 på mornarna, och går jag inte och lägger om kring den tiden är jag död dagen efter! <3


Ha det bäst! <3

HOUSE


House-tajm! (Reklampaus nu!)

Problem

Ajdå. På prao måste jag ha svart tröja, men hade bara två, och det har ju gått två dagar. Får kanske sno något från syrran...


Du förstår väl att bilden är © Copyright-skyddad? <3


Promenad

Promenad i det här kalla vädret klockan åtta på kvällen, jobbigt! Jag är hemma från Tova nu, vår kaka smakade, jaa vad ska man säga .. Den var, söt, sötare med en toutch av sötma! Och vi började skriva på en visa, hur duktigt är inte det? Nu ska jag i alla fall på min promenad, hur jobbigt det än är.. Det blir nog inga mer inlägg ikväll, men vi får väl se! (;



Glöm inte att kommentera!




Ha det bäst! <3

Hemma "Tidigt"!

Hej alla bloggläsare (med andra ord - ca 2 st. <3) Har just kommit hem från PRAO. Idag kändes det jättebra att jobba där, och alla är supertrevliga. Man lär sig verkligen jättemycket också! Skulle aldrig kunna gissa vad folk som jobbar i butik gör hela tiden... eller jo, om jag orkade bry mig att tänka på en sån onödig sak.. Men idag fick jag iallafall göra allt från att damma till att kedja fast tomten som står utanför dörren (så att ingen vill sno honom!) Nu ska jag iallafall pallra mig till min skolväska och tyvärr plugga.. även om det är en vecka kvar till prov! Men jag är en sån som inte precis börjar i god tid, och vill ändra på mina dåliga vanor!

Har också beställt hem lite smått och gott från H&M, men det får ni när jag får det!


Hos min Tova!

Hello alla!

Nu är jag hemma hos min söta Tova tillsammans med Alice, två av mina fyra bästisar! Kan det bli bättre? Hursomhelst så kom vi hem till Tova idag, min första gång eftersom hon alltid vägrat släppa in mig därför att 'hon bor så fult' , men icke då.. Hon bor jättefint! Vi håller på att baka en 'high school musical' -kaka som hennes pappa köpt! Vi får se hur det blir, nu ska vi sjunga kareoke medans ni nördar vid datorn! Vi ses senare! (:

Ha det bäst! <3

Tävlar!

Jag är med och tävlar i en tävling på www.Fokis.se där man har chansen att vinna någonting man själv väljer från den söta hemsidan www.mihi.se!

Var med du också!
http://fokis.se/2009/november/tavling-mihise.html#comment

Glöm inte att skriva ett inlägg och länka om det! <3


Tärningar

Vad kan man åstadkomma om man adderar två lättroade babianer + tärningar + en systemkamera en solig dag?
Resultatet:


Snyggast!

De absolut snyggaste skorna jag kan komma att tänka på bara rakt av! (Inte rätt årstid tyvärr!)
Dessa från Nelly!


Same thing again..

Biologi, för tillfället om människokroppen! Eftersom jag faktiskt tycker att det är intressant att veta hur vi funkar så ska det väl kunna gå bra på provet imorgon! Även fasst jag blir galen av nervositet varje gång jag tänker på att det är prov imorgon och jag sitter här som vanligt, jag stjuter nämligen alltid upp saker som den idiot jag faktiskt är! Jaja, vi får väl hoppas att det blir något bra av det hela!

Dagen idag har varit rolig men dålig på samma gång! Spännande? I know! Dagen började bra med att träffa mina underbara vänner, med musik som första lektion (går ju faktiskt musikskola) och en kvarts sovmorgon. Fantastiskt! Jaja, vi sjöng massor av olika låtar med någon människa från USA som reser omkring världen över och undervisar i musik, man blir hursomhelst galet nervös av honom (Inte på ett bra sätt!)! Vi har konsert på måndag, med denna människa, på nio olika låtar varav två vi fick noter på förra veckan, en är ganska svår med många skumma akord och rytmiska saker. Och efterssom det var lite speciellt idag så fick vi inte vår vanligtvis 45 minuters långa rast på morgonen utan hade musik istället! 
Efter det fick vi se på film på hemkunskapen, om klädtillverkning, det var lite deprimerande att få veta hur mycket barnarbete och dåliga arbetsförhållanden som faktiskt existerar än idag, främst i östvärlden! Men jag kunde inte låta bli att lägga märke till en sak på filmen, det var en flicka från indien, hon jobbade som sömmerska om jag kommer ihåg rätt, och flickan fick ca 90 kronor svenka- riksdaler i månaden!! Helt sjukt! Hursom helst, efter den lilla futtiga lönen drog de bort både skatt och mat pengar, då fick hon 70 kronor, alltså fick hon både mat och betalade skatt för 20 svenska kronor, lite annorlunda än våra ekonomiska förhållanden! 

Men Jenn fick åka hem för att hon inte mådde bra, väldigt dumt om hon blir sjuk efterssom hon ska på Pinks konsert imorgon.. Jag kan inte beskriva hur avundsjuk jag är! På Franskan, inget speciellt roligt ämne, väldigt tragiskt att jag inte gillar franska efterssom halva min släkt bor i Frankrike.. I alla fall fick vi tillbaka våra franskaprov.. Horrible!
Nu ska jag lämna denna hemska tids- slukare och göra vettiga saker istället, hur bra det nu går! Resten av kvällen består av snabbnudlar, biologi och jobbig lillebror!


Ha det bäst! <3


PRAO

PRAO - praktisk arbetslivsorientering... eller nåt. Det är vad jag har ägnat det senaste 9 timmarna åt! Gränsen är 7 timmar, men jag har väl stått och gjort inget i 2 timmar... Var tvungen att komma 2 timmar tidigare, så det gills inte låtsas vi! Jag praoar i en möbelbutik med urläckra möbler.. mitt jobb är väl att damma, fluffa kuddar .. haha, låter inte speciellt kul! Men jag fick vara lite på ekonomiavdelningen också, så det är ingen fara. Det var tillomed en tant som frågade mig om några möbler, och jag typ "Öh, du får fråga någon därborta.." .. hon såg rädd ut, eftersom jag är så läskig... (L) haha! Imorgon ska jag iallafall tillbaka dit, men då hopas jag att jag får göra någonting annat!

Slut på veckan..

..men tyvärr inget fredagsmys! Imorgon börjar skolan igen, det betyder att jag verkligen inte borde sitta här och dega utan masa mig upp till mitt rum och bli färdig med min matte och fatta biologin! 

Nu ska jag dricka upp min chailatte och faktiskt ta tag i mitt skolarbete! Godnatt alla!

Ha det bäst! <3


ipod..


Söndagar är för långa...

Varför ska söndagarna vara så långa? Det drar bara ut på att vara deprimerad över skolan som börjar imorgon. Som tur är har jag prao, och ska praoa i en möbelaffär. En sak är säker - det kommer vara roligare än skolan! Även om jag ska vara där 9 timmar om dagen... kanske är det värt det. Det får jag se imorgon!
 


Kodat och klart!

Nu är allt med bloggen klarkodat, även om det finns saker som kan förbättras .. som ni ser finns det nu en söt signatur under inlägget! Jag fixade också till länkarna massa (a) Kommer nog koda länkarna ännu mer så att t.ex datum och tid hamnar under inläggsrubriken... och förresten så kan jag passa på att berätta vad jag tar till hjälp för att koda. www.designadinblogg.se är en superbra hemsida för de som vill snygga till bloggen enkelt och snabbt! Inte väldigt komplicerat heller! Här kommer lite höstbilder som Sofia plåtat. /Lovisa




Hemma igen..

Hallo Bloggen!

Nu är jag hemma hos mig igen efter en vistele hos bästavän Lovisa på drygt 12 timmar! Jag kom dit 23.40 igår kväll och kom hem nu 12.00, en effektiv snabbvisit med andra ord!

Det är ju farsdag idag så jag ska upp nu och fixa fika till honom och farfar! Sen är det slut på det roliga och dags förr plugg, biologi och matte, ämnen jag egntligen brukar tycka om men helgen är till för inte behöva tänka på skolan! Och sen får vi se om det blir fotbollsmatch, det beror på..

Ha det bäst! <3

Godmorgon!

Godmorgon!

Igårnatt, ca 04.30, blev vi nästan klara med blogg- desigen så nu är det bara 'foten' och lite smågrejer kvar innan allt är färdigt! Hur som helst så vaknade jag nu efter typ fem timmars sömn.. Inte speciellt smart med tanke på att skolan börjar igen imorgon och nog borde ha pluggat lite matte! oopsi.. Men min lilla Lovisa sover forfarande som en liten gris men jag är uppe och vandaliserar hennes hus! ;D 


Ha det bäst! <3

Ny blogg!

Välkommen till vår nya blogg! Den har precis fått ett nytt utseende och är redo att fyllas med ord! Var inte rädd att kommentera!

saint tropez




Lite mysbilder bara.


RSS 2.0